Wie ben jij?

Ik ben Florentijn Luttik. Nadat ik mijn Pabo opleiding had afgerond, heb ik met allerlei soorten kinderen gewerkt. Zowel in de opvang: BSO en ggz-jeugd, als in het (speciaal) basisonderwijs. Kinderen hebben mij altijd geĆÆnspireerd. Kinderen zijn ontzettend puur. Ze zeggen wat ze willen, vragen wat ze willen weten en doen wat ze willen. Doordat ik veel kijk naar anderen zie ik vaak wat er tussen kinderen of in een kind gebeurt. Lichaamstaal, gezichtsexpressie, stemgebruik, alle verbale en non-verbale reacties peil ik. Ik ben een rustig en nuchter iemand, die graag anderen helpt en meedenkt bij vragen. Korte lijnen, makkelijke bereikbaar en zo snel mogelijk resultaat.

Van juf tot kinder- en pubercoach….

Nadat ik behoorlijk wat jaren als juf had gewerkt, heb ik de opleiding tot kindercoach afgerond. Alle kennis en ervaring die ik al werkend en lerend heb opgedaan neem ik mee bij het kinder- en pubercoachen, tijdens de Ik Leer Leren training en bij het geven van de workshop Plannen en uitvoeren.

En wat nog meer?

Daarnaast gebeurt er nog zoveel meer meer in mijn leven. Ik woon samen met Chris en poes Bridget in ons mooie huis in Elburg. Hier heb ik een praktijk aan huis. Een fijne lichte plek met een keukentafel en ruimte om te oefenen. Ik ben graag bezig in de tuin, kook en bak ik graag en ben ik creatief bezig. Verder ben ik vaak buiten te vinden. Lekker hardlopen, wandelen in het bos of bij ons achter door het land. Door yoga te doen en anderen te ontmoeten kom ik tot rust en krijg ik inspiratie.

Opleidingen:

  • PABO aan de Hanzehogeschool Groningen.
  • Basisopleiding tot Kindercoach en Opvoedcoach bij Centrum Tea Adema Training en Coaching.
  • Ik leer leren bij Centrum Tea Adema Training en Coaching.
  • Intern Begeleider aan Windesheim te Zwolle

Wat anderen over me zeggen:

  • Ze heeft liefde voor de kinderen en het vak.
  • Een nuchtere betrokken collega.
  • Iemand met humor. šŸ™‚
  • Een juf met aandacht en geduld.
  • Een coach die zich als geen ander in kan leven in de belevingswereld van een kind.
  • Een coach die echt luistert.
Op onze reis door ItaliĆ«, zag ik deze schoonheid….kijk om je heen!